Tilamaali

MAALIT

Tunnemme tuotteemme! Vuosikymmenten kokemus maaleista, lakoista, tasoitteista ja monipuolisista pintakäsittelyistä on sinun käytettävissäsi. 

Myymme laadukkaita suomalaisten maalivalmistajien tuotteita, joiden kulutus- ja säänkestävyys on testattu maamme vaativissa olosuhteissa. Tilamaalin ”maalivahdit” kertovat mielellään mikä käsittely sopii parhaiten sinun kohteeseesi, olipa se sisällä tai ulkona!


Eskaro Oy on Vihdissä toimiva yritys, joka valmistaa maaleja, lakkoja sekä valmistasoitteita. Laaja tuotevalikoima kattaa sekä ammattilaisen että kuluttajan tarpeet. Valikoima sisältää mm. vesi- ja liuotinohenteisia sisä- ja ulkomaaleja, kuultavia ja peittäviä puunkäsittelyaineita, puuoljyjä, pohjusteita, pohjamaaleja sekä valmistasoitteita lähes kaikenlaisille pinnoille.

www.eskaro.fi


Fintexin vesiohenteiset ulkomaalit tarjoavat erinomaisia maalausominaisuuksia sekä rakennusteollisuudelle, että kotimaalareille. Hengittävät vesiohenteiset maalit ovat nykyään tyypillinen valinta etenkin uudisrakennuksissa helppokäyttöisyytensä ja kestävyytensä ansiosta. Liuotinohenteisiin maaleihin verrattuna vesiohenteiset maalit säilyttävät kiiltonsa ja värinsä kauemmin.

www.fintex.fi


Suomalaisen vaativan ilmaston tunteva maalivalmistaja, jonka tuotteiden kestävyyttä on testattu myös sillä laulusta tunnetulla Myrskyluodolla, jossa maalipinta joutuu erityisen kovalle koetukselle. Virtasen maalitehtaan monipuolinen maalivalikoima on saatavilla Tilamaalista. Tule tutustumaan millainen pintakäsittely sopii parhaiten sinun maalauskohteeseen.

www.virtasenmaalitehdas.fi

LAKAT, VAHAT ja RAAKA-AINEET

LE TONKINOIS LAKKA

Pellavaöljy lakka kaikkeen lakkaamiseen sisällä ja ulkona.
Erinomainen venelakka!


NC SPEED SELLULOOSALAKKA

Selluloosalakkaa saatavana 1, 3, ja tilauksesta 10:n litran astioissa.
Kiiltoasteet: Puolihimmeä ja Kiiltävä

Lue lisää >>


UUTUUS!
COLORIA ÖLJYVAHA

Vesiohenteinen, hajuton, myrkytön ja hengittävä luonnonöljyvaha.
Ovet, ikkunat, kalusteet sekä lattiat.
Myös löylyhuoneen seinät, katot ja lauteet.

Voidaan sävyttä halutun sävyiseksi.

Päällemaalattavuus!
Tämän päälle voidaan myöhemmin myös maalata peittävillä maaleilla, mikä ominaisuus puuttuu muista vahoista.

COLORIAN  GREENLINE REMONTTIMAALI

Muoviton remonttimaali erilaisiin sisämaalauksiin.

Greenline Remonttimaali on valintasi, jos haluat pesunkestävää pintaa sisäseiniisi mutta ekologisesti ja muovittomasti. Puolihimmeä Greenline on monipuolinen tuote; hyvän maalattavuuden, tartunnan ja siliävyyden myötä voit käyttää sitä esimerkiksi paneeliseinien maalaukseen, puulistoihin ja myös vähäisellä kulutuksella oleviin kalusteisiin ja huonekaluihin. Myrkyttömänä tuotteena se on myös hyvä vaihtoehto lasten leluihin, sänkyihin jne. Tuote on hajuton niin maalatessa, kuivuessaan kuin valmiina pintana.    Saatavana myös himmeänä sekä pohja/kattomaalina

COLORIAN  FORTE SENSITIVE SEINÄMAALI

Maalaa turvallisesti ilman säilöntäaineita – valitse Forte Sensitive

Herkistämätön Forte Sensitive on valintasi, jos olet herkistynyt erilaisille kemikaaleille, allerginen tai vain haluat välttää herkistäviä aineita. Puolihimmeä Forte Sensitive Seinämaali omaa erittäin hyvän pesunkeston ja puhdistettavuuden. Käytettynä yhdessä Forte Sensitive Pohjamaalin kanssa saadaan ennen erilaisilla maaleilla ja pinnoitteilla käsitellyt pinnat suljettua haitallisilta kemikaalipäästöiltä huoneilmaan. Käsittely-yhdistelmä ja tuotteet ovat kehitetty yhdessä LoadedPro -sisäilma-asiantuntijoiden ja monikemikaaliyliherkistyneiden ihmisten kanssa.     Tämä on tilaustuote

 


MAALIEN RAAKA-AINEET

Valmiiden maali-, vaha- ja lakkatuotteiden lisäksi myymme maalien raaka-aineita:
  • Punamullan raaka-aineet
  • Väripigmentit
  • Maaliöljyt
  • Tärpätit
Kysy Tilamaalin ”maalivahdeilta” lisätietoja!

MAALAUSTARVIKKEET

Kattava valikoima maalaustarvikkeita, joilla varmistat laadukkaan lopputuloksen. 

Saat kaikki maalauskohteessasi tarvittavat tuotteet helposti yhdestä paikasta – Tilamaalin myymälästä!